Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

habit-.!..

9. 9. 2011 21:59
... cílem takového kanálu spíš bude vymývání...

... dětských hlaviček politickou korektností a multikulturalismem - v dětském věku je propaganda nejůčinnější...

0 0
možnosti
D

Dunja

9. 9. 2011 20:11
Dětský TV program

ano, ale v našich současných podmínkách vytvoření čehokoliv kvalitního je téměř nemožné a je na to třeba hodně peněz. Pokud by měla být vzorem qatarská TV pro děti aljazeeraliatfál a jeho varianta pro nejmenší al-Baráem, který nepřináší reklamy a minimum násilí, tak ano, ale k takové profesionální úrovni má ČT velmi daleko.

0 0
možnosti
ZC

Zefram Cochrane

9. 9. 2011 19:27
raději něco ve stylu discovery, nebo history

Očas něco takového je na ČT2, ale klidně by si to zasloužilo celý kanál - příroda, technika, historie a klidně občas proložené nějakými kreslouny (přitáhlo by to i děti a ty by se pak podívaly i na to ostatní).

ČT2 nechme klidně kultuře a alternativní kultuře, třeba více záznamů divadel.

Jako naprosto zbytečný vidím sportovní kanál, to by měla být komerční věc, dnes už je stejně sport jen jeden velký byznis.

1 0
možnosti
R

rudaz

9. 9. 2011 23:07
Re: raději něco ve stylu discovery, nebo history

Souhlas. Taky by se měl dovysílat již předtočený "Detektor" na ČT 2. A néé když si Sisyfos bude stěžovat, tak Rada zakáže odvysílat. Proč asi? Na ČT 2 více z oblasti duchovního vzdělávání(velikánů máme dosti - od J.A.Komenského až po K.H.Borovského) a něco z výzkumů A.Einsteina a Nicoly Tesly. Prostě to, k čemu se dnešní školství nerozkývalo...

Bude líp.R^VR^

0 0
možnosti
MM

myskamiki

9. 9. 2011 13:39
hlavne

zadne zahranicni detske porady, to je jedna velka tragedie ;-O

0 0
možnosti
K

klapzubova

9. 9. 2011 14:10
Re: hlavne

R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 9. 2011 12:29
váš oduševnělý výraz na fotce

byl smeten obsahem článku;-D Jaké může mít mínus fakt, že kromě komerčních blbostí pro děti bude konečně existovat i něco jiného? Už dnes syn dává přednost "zvířátkům z BBC" na dvojce před pohádkou. Takže jen houšť

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 9. 2011 12:36
Re: váš oduševnělý výraz na fotce

když nebudou zírat jen na komerční kanály, nebudou možná muset jednou kopat kanály;-)

0 0
možnosti
R

roman36c

9. 9. 2011 11:40
Pochybuju o tom že by ČT měla za cíl přitáhnout

děti k TV obrazovce. Cílem je, když už u té obrazovky sedí, aby sledovaly něco smysluplného. Pokud to bude podané zábavnou formou, třeba se to podaří.

0 0
možnosti
L

lesicatko

9. 9. 2011 11:33
Nerozumiem Vášmu postoju

Máte možnosť zvýšiť pestrosť ponuky auddiovizulanych medii pre deti a vy to nechhcete, lebo je to bakaná televízia a chcete dostať deti mimo telky ?  Prečo demonizujete televíziu ?

Pri existencii obrovského počtu kanalov vysielajúcich rozpravky pre deti / Mimimax, Jetix a pod / by ceský kanal podĺa všetkého neznamenal prilepenie detí k obrazovke, ale umožňoval by kvalitnejšie relácie

U nas je situacia taká, že sa pre nedostatok peńazí verejnopravne televízie uchyĺujú k opakovaniu vysielania starých programov, ale boli sme celkom radi, že pre deti odvysielali  Zlaté brany od r 1974  - lepšie, keď pozerajú to, ako Rytmusa zo sprškou vulgarít v pesničkách.

Navyše, dnes hlavným mediom je PC a tam sa dokonca servery orientujú na deti http://novinky.blog.sme.sk/c/248742/Detismesk-cista-zabava-pre-deti-a-ich-rodicov.html

V zahraničí vznika oddelený Web pre deti, kde su preverované linky ...

0 0
možnosti
JN

skokánek

9. 9. 2011 18:52
Re: Nerozumiem Vášmu postoju

taky nějak nechápu proč se vede tenhle "boj" proti TV.Naše dítě chodí do školy a na tři kroužky,vracíme se domů kolem čtvrté hodiny,udělá si co potřebuje do školy a pak má prostě volno.Je mi celkem jedno jestli má nebo nemá puštěnou televizi,protože i u puštěné televize si kreslí,staví lego,stříhá papíry nebo si čte.

0 0
možnosti
ŠO

orsagovka

9. 9. 2011 11:31
doplnění

Jsou věci,o kterých diskutujeme a o jiných zase ne.I když je dítě abnormálně vzdorovité,vždy bude základ spíš to,jaký vzor mu nastavuje rodič.Aktivní maminka nikdy nebude mít lenivé dítě..Děti jsou hold naše malá zrcadélka.

0 0
možnosti
L

lesicatko

9. 9. 2011 11:37
Re: doplnění

"Aktivní maminka nikdy nebude mít lenivé dítě"

.

Nikdy je silné slovo. Stačí, ak dieťa podedí niečo a može byť s kĺudom lenivé, hoci má aktívnu maminku.

0 0
možnosti
ŠO

orsagovka

9. 9. 2011 11:24
on/off

Každý televizor má tlačítko na vypnutí,kdo říká že po zavedení bude dítě před televizí sedět celý den?Kdyžho tam rodič sedět nechá,tak bude.Osobně nevidím nic špatného na tom,když dítě sem tam kouká na televizi,pokud má i jiné zájmy samozřejmě. Nevím,proč děti zavírat do nereálné bubliny a dělat,že věci kolem násneexistují..Také neruzimím rodičům,kteří dítěti zakazují to,co sami dělají,samozřejmě pouze v určitých věcech-sladkosti,televize a podobně.To mi potom přijde spíš jako buzerace dětí,my můžeme ale vy ne.

0 0
možnosti
JM

Marcellus

9. 9. 2011 10:54
Žádný kanál pro děti

nic takového nehodlám sponzorovat. Stačí se projít po městě a na milé děti se podívat. Půlka z nich si přes břuch nevidí na nohy, válí se doma a tupě zírají na bednu nebo do počítače.

Ani omylem.

0 0
možnosti
L

lesicatko

9. 9. 2011 11:18
Re: Žádný kanál pro děti

No tak zostanú pri tých PC...v telke by možno sledovali prírodopisné filmy..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS