Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lejnok

8. 10. 2011 15:37
U Lopraise je ten otazník zbytečný

BESIP je organizace která za peníze daňových poplatníků vytváří propagandistické podhoubí pro lepší odírání občanů a omezování občanských svobod a volného pohybu. Spolupracovat s nimi a zároveň neztratit čest zkrátka nejde.

1 0
možnosti

radim36

4. 10. 2011 10:01
Rozdělení.

Oddělil bych Kateřinu Neumannovou a Karla Lopraise.  Tito lidé prostě zestárli a už nemohou ve svém sportovním oboru podávat příslušné výsledky. Místo toho, aby poklidně seděli na penězích, které si za lepších časů sportem a reklamou vydobyli a pomalu je rozmnožovali, se rozhodli nesedět za pecí a dělat ještě něco dalšího. John z nějakého důvodu už nechtěl dělat svůj obor a rozhodl se dělat něco úplně jiného. Nepoznal, že jinou práci je třeba taky dělat jinak než tu původní práci.

Fejk vlastně žádný obor kromě obecného manažera nemá. Vzděláním je učitel, potom byl úspěšným  manažerem rokového klubu Bunkr, z této práce přeskočil na něco hodně jiného , ředitele ZOO, kde uspěl velice dobře. Potom neuspěl jako manažer Ceského domu v New Yorku, kde narazil na zkostnatělý státní úřednický systém a neuspěl jako manažer na železnici, kde narazil na politikaření našich politiků a hloupost sdělovacích prostředků. Řekl bych, že další práci si pořádně promyslí.

0 0
možnosti

prying

4. 10. 2011 10:27
Re: Rozdělení.

Nesouhlasím s tím, že by N. a L. měli jen sedětna penězích a nic nedělat. To přeci nejde. Vždyť i svých úspěchů dosáhli tím, že bylí cílevědomí a neseděli za pecí. Bohužel zřejmě opravdu propadli kouzlu vlastní dokonalosti a neomylnosti. To je vidět třeba u N., která vlastně nikdy nepřipustila, že by se snad mýlila nebo pochybila. Natož aby projevila trochu pokory a třeba se snad i omluvila. U L. nevím, jak to bylo a hledal bych tam ještě nějaké vedlejší vazby. Případně bych za neschopnost spíš perzekuoval člověka, který ho do této funkce nominoval a schválil.

0 0
možnosti

cassul

4. 10. 2011 9:18
A nezapomeňte na

Kocába, ten do téhle party patří taky. Muzikant výtečný, odsun rusáků pozitivní, ale co je to platné, když to všechno totálně shodil a smazal ztrapněním v oblasti "nepřizpůsobivých"...

2 0
možnosti

Sven Gumby

4. 10. 2011 8:42
Ano, ano

Zejména ten Karel Loprais je obzvláště zavrženíhodný. A především by se nemělo zapomínat na průkopkyni ztráty dobrého jména, která podlehla dojmu, že coby známá tvář bude ve všem vynikající atd.atd.atd, na Dagmar Veškrnovou.

2 0
možnosti

DADAnce

4. 10. 2011 0:36
... a vždycky si říkám: "Máš tohle zapotřebí?"

0 0
možnosti

krllo

3. 10. 2011 20:09
Ale na druhou stranu a hrdina Benda a hvězde Řápková

jsou stále v kurzu.;-D

0 0
možnosti

Tycova.blog.i.dnes

3. 10. 2011 19:30
máte pravdu.

do fronty se zařadila i Helena Vondráčková a už z ní odešli někteří "umělci", kterým kdosi vnutil politickou kandidaturu. ego je prostě mrcha.

0 0
možnosti

krllo

3. 10. 2011 20:08
A co teprve hvězda Rejžek. Hnije v rozhlase.

;-D

0 0
možnosti

Si0 po 4. zákazu

3. 10. 2011 19:24
Vidíte, promovaní inženýři takové starosti nemají,

ti totiž skutečně něco umějí.

0 0
možnosti

džajár

7. 10. 2011 10:35
Re: Vidíte, promovaní inženýři takové starosti nemají,

... a taky znám mnoho inženýrů, kteří jsou blbci, ale jako "inženýr" se od okolí požadují titulovat!;-€!!!!

0 0
možnosti

mak24

3. 10. 2011 16:32
Kdo nic nedělá nic nezkazí

když by se tváří prospěšné organizace stal někdo jako já, tak to nikoho nevytrhne, nebude zajímat. Jestli pan K.L. něčeho dosáhl a na základě toho si ho někdo vybral aby mu pomohl propagovat dobrou věc, tak nevím v čem je problém. Odmítnout to na začátku bez znalostí je nesmysl.

Ohledně K.N. ona si to mistrovství na daném místě nevymyslela. Pokud ale před jejím příchodem hrozila ostuda, že se bude muset rušit, tak se nedivím člověku z oboru, že se snažil pomoci. Při jejím příchodu už bylo snad jasné, že bez ztrát se to vyřešit nedá. Nemá z toho ostudu ČR, ale pro většinu jen K.N., s čím snad ona počítala. Dluhy bych nechal hradit toho, kdo vymyslel tak blbé místo.

0 0
možnosti

GU.HU

3. 10. 2011 16:47
Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí

"člověk z oboru, že se snažil pomoc"??? Právě že Neumannová není člověk z oboru, neměla naprosto žádnou kvalifikaci na jakékoliv místo s ekonomickou a manažerskou odpovědností, a už vůbec ne na místo šéfky celé akce...

0 0
možnosti

svedek casu

3. 10. 2011 12:16
Karma

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS