Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

z-VV-na-bliti

1. 11. 2011 22:03
Mila damo...

...matlate to paty pres devaty.

-

Kdyz pominu, ze povinny zimni obuti nema v Evrope snad nikdo, unika Vam fakt, ze i v listopadu nebo v unotu muze bejt sucho a teplo a letni obuti tak muze byt vhodnejsi (ackoli "expert" Huml bez relevantniho vzdelani nebo lhar Trzil tvrdi opak). Rozhodovat zakonem o tom, kdy je zima je asi ceska specialita, zelbohu tomu nekdo porad tleska.

-

Koureni v restauracich? Vec hospodskyho. Na navstevu hospody nemate zadnej nezadatelnej narok, nikdo Vas tam nenuti chodit a nicit si zdravi, nikdo Vam to necpe, nechodte tam a budete mit plice ruzovy jak mimino.Je snad na kazdem, jakou sluzbu nabidne (a nesrovnavejte dehet se salmonelou, kdyz neni na seznamu zakazanych nebo skodlivych latek, jaka to ironie). Nebo si postavte nekurackou hospodu, s tim proklamovanym zajmem nekuraku snad nebude o hosty nouze.

1 0
možnosti

Já rád játra

1. 11. 2011 14:34
souško učitelko

Prozradim vam jedno velke tajemstvi. Problem je slozitejsi nez vase roztomila hlavicka dokaze pobrat, tak to nechte tem povolanejsim. Piste o zviratkach nebo o tom co dobreho jste dnes uvarila.

0 0
možnosti

Roger Wilco 2

1. 11. 2011 16:23
Re: souško učitelko

Vždycky mě pod podobnými články rozesmějí potrefení kuřáci. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

lomihnát.

1. 11. 2011 11:26
Podle mýho je nařízení o zimních gumách

dostačující. Kdo je ňouma a vyjede na letních do náledí nebo sněhu, měl by dostat pokutu, a když něco vyvede, měl by pojišťovně vypláznout nějakou spoluúčast.

Jenže vyčuraní čecháčkové zase špekulírujou, co se stane, když je u mě v Řepákově hezky a jedu 200 km do Bramborákova, a budu po cestě překvapenej blizzardem. "Tak tam, hňupe, v zimě nejezdi, nebo se koukni na předpověď - a když není jednoznačná, dřep doma!"

Jednou i sem přijde pokutování za nedodržení vzdálenosti - to se tihle vymlouvači po§ éh, zblázní, až jim bude policajt dávat pokutu za to, že odhadl, že nedodrželi vzdálenost vzhledem k rychlosti.

Anebo budeme muset vozit mezi auty napnutý provázek správné délky, aby se čecháček, co nerozezná správnou vzdálenost stejně, jako zlé počasí, nemohl vymlouvat?

2 0
možnosti

z-VV-na-bliti

1. 11. 2011 22:04
Re: Podle mýho je nařízení o zimních gumách

A jeste tu o vejmluvach na osobu blizkou, prosim!

0 0
možnosti

SID09

1. 11. 2011 11:19
Neděláte učitelům čest !

Výplody vaší mysli dávají všem jasně najevo, že slovo učitelka není povolání, ale diagnóza.!!

Omlouvám se tímto těm rozumným učitelkám, kterých znám hodně, ale to co předvádíte vy, patří spíš na izolaci, než do školy. Vytýkat vám jednotlivé bláboly je zbytečné. Vy to stejně nikdy nepochopíte.!!;-(

4 0
možnosti

blackworld

1. 11. 2011 11:22
Re: Neděláte učitelům čest !

Paní je evidentně přesvědčená o své neomylnosti, prostě stát musí nakázat, přikázat, uzákonit jak se to líbí jí a dle jejich představ, jinak je vše špatně.

0 0
možnosti

asi tak

1. 11. 2011 10:58
to je blábol

pište o něčem čemu alespoň trochu rozumíte

1. zimní pneu mají za určitých podmínek horší vlastnosti než letní. pokud řidič nedokáže odhadnout situaci na cestě, tak úředník z brusele nebo esenbák v parlamentu mu nepomůžou. dokonce mu nepomůže ani učitelka na mateřské, a pokud si řidič myslí že mu  rádci pomohou, tak je větší blbec než oni

2. hospoda je soukromý podnik a majitel by měl vědět, jak přitáhnout hosty.  plánované hospodářství pamatuju. to pak se třeba nedá koupit hajzlpapír, nebo vložky.

(pokud si myslíte, že nekuřácká hospoda je výdělečný kšeft, tak si ji otevřete a můžete se hloupé konkurenci smát ono se to hezky kecá (nařizuje) bez špetky odpovědnosti. )

2 0
možnosti

blackworld

1. 11. 2011 11:01
Re: to je blábol

Mě se taky moc líbí jak se autorka vehementně dožaduje svého soukromí bez kouření, ale kdlině by nechala majiteli soukromého podniku zakázat dát si ve svém cigáro.

1 0
možnosti

Lady Humussprey

1. 11. 2011 10:57
Proč se smí na záchodech prdět a pěkně na hlas

a u ředitele v kanceláři, ani potichu?

1 0
možnosti

pesimistka7

1. 11. 2011 10:53
Daleko víc

než cigarety, se na zdraví zdejších obyvatel podepisuje to, co předvádějí politici + stejně "príma" zákony. Bezmoc a neustálé nervování se a zhusta oprávněná nedůvěra stran možnosti domoci se svých práv a spravedlnosti, nikomu na zdraví nepřidá.

Plošný zákaz kouření v restauracích je jen "navrch huj" pro část obyvatel, že jsme jakože taky mezi těmi "vyspělými" zeměmi... v tomto je to fakt důležité....RvJsem pro svobodnou volbu majitelů restaurací, jaký podnik budou provozovat.

2 0
možnosti

Livrak 8

1. 11. 2011 10:48
Já bych to takhle nechal

Já nevim. Kolikrát je přes zimní období velmi teplo a sucho že někdy začnou kvést stromy a v takovém počasí se přeci jezdit na letních gumách dá. Přijde mi nesmyslný aby i přes to že je teplo a sucho, musel sváteční řidič kdyby si chtěl za takovejch podmínek vyjet, šahat do kešeni a kupovat zimáky.

1 0
možnosti

blackworld

1. 11. 2011 10:46
Blog

Krásně spatlané dvě nesrovnatelné věci dohromady..... co takhle kdyby vám stát nařídil kdo u vás v soukromém bytě/domě/majetku smí, nebo nesmí přijít na návštěvu, co všechno může a co ne, asi by se vám to nelíbilo co? ...gumy jsou úplně jiná kapitola.

1 0
možnosti

roman36c

1. 11. 2011 10:13
Já jsem sváteční řidič.

Těch 30 dnů v roce kdy je v Praze sníh, nebo náledí, jezdím metrem. Než bych oškrábal okýnka, vytopil auto a hlavně našel odhrabané místo na zaparkování, tak bych byl dávno na místě.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS